نشست معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز با کارکنان مجتمع سما

۲۴ شهریور ۱۳۹۴ | ۲۰:۲۰ کد : ۸۸ اخبار و رویدادها

پس از اجرای طرح تجمیع سما واحداهواز ، اولین جلسه دبیر شورای سیاستگذاری سما استان خوزستان و معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز با حضور کارکنان مجتمع سما واحد اهواز در سالن جلسات مجتمع  برگزار شد. ابتدا فریبرز فروتن به تشریح اهداف خود از اجرای طرح تجمیع پرداخت و با نظر به کاهش تعداد دانشجو ، وجود 2 آموزشکده با هزینه های بالا و وجود نیروهای مازاد و به منظور صلاح و صرفه و دوام و بقای سما و کارمندان آن اجرای این طرح را برای دستیابی به اهداف و افق روشن سما ضروری دانستند. همچنین در ادامه  خواستار اجرای نظم و انضباط کاری ، رعایت سلسله مراتب اداری و ... شد.