برگزاری دومین جلسه شورای پژوهشی

۰۹ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۸:۰۵ کد : ۷۳ اخبار و رویدادها
برگزاری دومین جلسه شورای پژوهشی

دومین جلسه شورای پژوهشی آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد اهواز با حضور فریبرز فروتن معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز ، معاونین و مدیران پژوهشی آموزشکده هاو اعضای شورای پژوهشی برگزار شد

فروتن، در این نشست بر اهمیت و ضرورت تشکیل منظم این نوع جلسات تاکید کردند وسپس ایشان مستند سازی جلسات به صورت گزارش همراه با عکس و تهیه فیلم و نماهنگ و به روزبودن اطلاعات در وبسایت آموزشکده ها را یادآور شدند. معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهوازافزودند: تشکیل شورای پژوهشی آموزشکده ها با هدف اصلی سیاست گذاری در زمینه پژوهش و بررسی برنامه ها و طرح های پژوهشی در آموزشکده ها بوده .و از طرح های پژوهشی اساتید ، کارکنان سما و دانشگاه که منجر به تولید فناوری و کارآفرینی بوده بر حسب اولویتهای پژوهشی سازمان سما حمایت خواهد شد.

در این جلسه چند طرح پژوهشی پیشنهادی مطرح و همچنین گزارشی از روند برگزاری دومین همایش سراسری صنعت خودرو به میزبانی معاون سما واحد اهواز و مقالات چاپ شده اساتید در مجلات بین المللی مورد بررسی قرار گرفت.