پیام تبریک برای معاونت سما

۱۸ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۶:۴۱ کد : ۵۵ اخبار و رویدادها
پیام تبریک برای معاونت سما
جناب آقای  فریبرز فروتن بر خویش فرض می دانیم  از سوی خود و همه استادان و دانشجویان انتصاب شایسته و مدبرانه حضرت عالی را بعنوان معاونت دانشگاه و ریاست مرکز آموزشی و فرهنگی سما اهواز صمیمانه تبریک عرض نمایم.

انتصاب مسرت بخش  شما به عنوان خادمی صدیق و ولایتمدار با کوله بار گرانی از تجربه  بشارت دهنده محیطی پویا و سرشار از شور و نشاط  و  نوید بخش  افزایش فضای دانش و بینش  در کالبد همه علاقمندان به این مجموعه علمی و فرهنگی خواهد بود.

ازدرگاه ایزدمنان عزت، سربلندی و توفیقات همه خدمتگزاران به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی را مسالت داریم و برای جناب عالی مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی این مرکزتمنا دارد.

از طرف پرسنل سما اهواز