برگزاری جلسه بررسی چارت تشکیلاتی معاونت ها و آموزشکده های سما استان خوزستان با حضور مدیرکل برنامه و بودجه و نظارت راهبردی سازمان سما

۱۱ آبان ۱۳۹۵ | ۱۹:۰۷ کد : ۳۸۹ اخبار و رویدادها

جلسه بررسی چارت تشکیلاتی معاونت ها و آموزشکده های سما استان خوزستان در سما واحد اهواز برگزار شد. در این جلسه ابتدا مهرداد افشون دبیرشورای نظارت و هماهنگی سما خوزستان ضمن خیر مقدم به حاضرین با اشاره به آغاز ماه صفر و مهیا شدن شیعیان برای برگزاری مناسبت های مذهبی از جمله زیارت عتبات عالیات و نشان دادن ارادت خود به اهل بیت (ع) ، این برنامه ها را یکی از مصادیق وحدت شیعیان در سراسر جهان دانست که در واقع نشانه ای از تحقیق شعار امام خمینی (ره) که فرمودند : راه قدس از کربلا میگذرد،برشمرد . معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما اهواز در ادامه افزود: «روز پنجشنبه هفته جاری نیز مصادف با واقعه 13 آبان و روز دانش آموز است که در این روز دانش آموزان و دانشجویان عزیز کشورمان به مقابله به رژیم ستم شاهی پرداختند و تا پای شهادت جلوی آنها ایستادند.»

افشون در ادامه ابراز امیدواری کرد که خروجی این جلسه بتواند برای واحدی های سما استان مفید و موثر واقع شود و گفت: «ما باید بتوانیم یک ساماندهی مجدد بر اساس شرایط موجود انجام دهیم و مطابق اهداف مسولین سازمان شرایط چابک سازی سیستم، تمرکز زدایی، حذف بروکراسی های زاید اداری را بر اساس شرایط بومی و محلی هر استان و واحد فراهم آورده و در نهایت عاملی موثر در تحقق اهداف و تعالی سازمان باشیم.»

سهراب جانگیری فرد مدیرکل برنامه و بودجه و نظارت راهبردی سازمان سما نیز ضمن ابراز خشنودی از حضور در استان خوزستان بواسطه یادآوری خاطرات دفاع مقدس از میزبانی سما اهواز تشکر کرد و افزود : «برگزاری این جلسات و جلسات مشابه بصورت استانی با توجه به شناخت مسئولین استان از شرایط حاکم بر استان  و شهرهای خود مفید و کاربردی خواهد بود و ما در سازمان بهتر میتوانیم به جمع بندی رسیده و تصمیمات لازم را بگیریم.»

وی در ادامه به اهمیت ارائه صحیح و به موقع آمار و اطلاعات در تصمیم گیری های کلان سازمان اشاره کرد وگفت : «مسئولین سازمان با همکاری معاونین و روسای مراکز آموزشی و فرهنگی سما واحدهای کشور در صدد هستند تا با رعایت صلاح و صرفه در امور مختلف اسباب و شرایط چابک سازی واحدها،حرکت در مسیر مهارت محوری، فعالیت های کار بنیان و درآمدهای غیر شهریه ای را فراهم آورند.»

در ادامه نیز برنامه راهبردی سما استان خوزستان، نحوه تنظیم بودجه و در نهایت موارد مربوط به چارت واحدهای استان بصورت تخصصی به بحث و تبادل نظر گذاشته شد و تصمیماتی اتخاذ گردید.

شایان ذکر است که در این جلسه کلیه معاونان سما استان خوزستان و مسئولین اداری، مالی و حراست استان و اهواز حضور داشتند و هر یک موارد مربوط به حوزه خود را گزارش داده و به ارائه راهکار پرداختند.