برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان ورودی مهر 95 آموزشکده فنی وحرفه ای سما اهواز

۰۲ آبان ۱۳۹۵ | ۱۷:۵۲ کد : ۳۸۷ اخبار و رویدادها
برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان ورودی مهر 95 آموزشکده فنی وحرفه ای سما اهواز

جلسه توجیهی دانشجویان ورودی مهر95 آموزشکده سما برگزار شد.

در این جلسه سمیه محمدخانی رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما اهواز ضمن خیر مقدم به دانشجویان تازه وارد و قرائت پیام خوشامد گویی مهرداد افشون معاون دانشگاه ورئیس مرکز آموزشی وپژوهشی سما واحد اهواز، از حاضرین بخاطر انتخاب این آموزشکده جهت تحصیلات دانشگاهی قدردانی کرد واز آمادگی کارکنان مجموعه جهت ارائه خدمات بهینه به دانشجویان خبر داد.

رئیس آموزشکده سما اهواز در ادامه ضمن معرفی قسمت های مختلف سما اهواز به مزایای تحصیل در این آموزشکده و کل آموزشکده های سما از جمله : پرورش دانشجویان مهارت محور، حمایت از دانشجویان مبتکر و مخترع، ارائه تسهیلات و وام های دانشجویی، برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی، علمی و ورزشی، وجود کارگاهها و آزمایشگاههای مجهز و پیشرفته و استفاده از استادان و مدرسان مجرب و متعهد اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد با ارائه خدمات با کیفیت موجبات کسب رضایت دانشجویان را فراهم کنند.

در ادامه حجت الاسلام کیومرث گلستانی معاون فرهنگی و دانشجویی آموزشکده ضمن خیر مقدم به حاضرین با ذکر و اشاره به آیاتی از قرآن مجید و احادیث به اهمیت و ارزش تحصیل و پرورش روح و فکر دانشجویان اشاره کرد و ضمن معرفی فعالیت های فرهنگی انجام شده و در حال انجام از دانشجویان جهت مشارکت در برنامه های فرهنگی دعوت بعمل آورد.

پس ازآن نیز مدیران حوزه های آموزشی ، پژوهشی، دانشجویی و مسئول صندوق رفاه و شهریه موارد مهم و قابل بیان حوزهای کاری خود را برای دانشجویان تازه وارد شرح دادند و طی جلسه  پرسش و پاسخ به سوالات و ابهامات دانشجویان پاسخ لازم داده شد.