برگزاری جشن عیدغدیرخم در سما اهواز با حضور رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان

۳۰ شهریور ۱۳۹۵ | ۰۰:۰۲ کد : ۳۷۹ اخبار و رویدادها

بمناسبت عید سعید غدیرخم مراسمی در سالن آمفی تئاتر شهید مجید محمدی سما اهواز برگزار شد.

در این مراسم ابتدا حجت‌الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیرخم از مجموعه سما بعنوان مجموعه ای که می تواند نسخه مناسب ومفیدی در حوزه آموزش باشد یاد کرد و گفت: «شما کارکنان سما باید همچون نام مجموعه خود سمایی و آسمانی فکر کنید چرا که طبق فرمایش ائمه و معصومین، انسان بایدهمواره بلندنظر بوده و به افق ها بنگرد و در واقع انبیا آمده اند تا به بشر بگویند که دست خودرا به مابسپارید تا آسمان را برای شما به ارمغان بیاوریم.»

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان توجه به کیفیت علمی و آموزشی را بسیار مهم وارزشمند دانست و رسالت  مجموعه های آموزشی را در پرورش دانش آموزان و دانشجویان با علم بالا و معیار های اسلامی دانست.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی در قسمت پایانی سخنان خود ، واقعه عید غدیر را نیز دارای دو جنبه دانست که یک جنبه آن برگزاری مراسمات و جشن ها در این روز است و جنبه دیگر آن توجه به هدف و رسالت واقعه غدیر یعنی اهمیت ولایت و امامت است،چراکه در واقعه غدیر خداوند از طریق رسول اکرم (ص)به مسلمانان نشان میدهد که پس از رحلت پیامبر آنان را به حال خود رها نکرده و برای رسیدن به کمال مسیرشان را مشخص کرده است.

مهرداد افشون دبیر شورای نظارت وهماهنگی سما خوزستان ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر و همچنین هفته دفاع مقدس به ارائه گزارشی از اقدامات سما اهواز از جمله کسب مقام سوم فرهنگی در بین آموزشکده های سما کشور،برگزاری دوره ضیافت اندیشه برای اعضاء هیات علمی،تشکیل کمیته پیشکسوتان سما استان،تاسیس دبستان و پیش دبستانی پسرانه هوشمند، تولیدات و اختراعات درون دانشگاهی مانند دستگاه میکروفیوژ آزمایشگاهی و زنگ هوشمند و .... پرداخت و هدف پیش رو سما اهواز را بوجود آوردن یک مجمعه آموزشی ،پژوهشی و فرهنگی پیوسته از پایین ترین تا بالاترین مقطع آموزشی دانست.

در ادامه نیز مراسم جشنی همراه با مدیحه سرایی با اشعاری در وصف امام علی(ع) و حادثه غدیرخم برگزارشد.