به دستور دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان برگزار شد:

۱۶ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۹ کد : ۳۷۶ اخبار و رویدادها
به دستور دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان ، جلسه هماهنگی دیدار مسئولین سما اهواز با مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان خوزستان

جلسه هماهنگی مسئولین سما اهواز با مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان خوزستان

مسئولین آموزشکده سما اهواز جهت هماهنگی برای برگزاری هرچه بهتر دروس آشنایی با دفاع مقدس و همچنین چگونگی پاسداشت ارزش های دفاع مقدس در بین دانشجویان با مدیرکل و مسئولین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان خوزستان دیدار نمودند. در این جلسه سردار محمد علی پور مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس خوزستان گفت: «جایگاه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در انتقال ارزش ها و آثار دفاع مقدس به دانشجویان با محوریت تبیین، نگهداری و اثرگذاری از اهمیت ویژه ای برخوردار است.» وی با اشاره به استقبال دانشجویان از ارائه دو واحد درسی آشنایی با دفاع مقدس تصریح کرد: «در سال تحصیلی گذشته بیش از ده هزار دانشجوی رشته های مختلف از دانشگاه های سراسر استان این درس را گذرانده اند و بنده در همین جا از برگزاری جلسات منظم این درس تقدیر می کنم و خواهان ادامه همکاری در این زمینه هستم.»

در ادامه سمیه محمدخانی رییس آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد اهواز ضمن تشکر از فراهم نمودن بستر تعامل و همفکری با بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس و معرفی سما به تاکید و سفارش دکتر افشون دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان در خصوص حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: « به یاری خداوند متعال آموزشکده های فنی و حرفه ای سما استان از پیشگامان در ارائه این درس بوده و مسئولین مربوطه با علاقه و جدیت در جهت بالا بردن کمیت و کیفیت در همه زمینه ها همکاری لازم را بعمل می آورند و بستر مناسب جهت انجام فعالیت های فرهنگی و پژوهشی نیز در این خصوص فراهم شده است.» وی ضمن اعلام خشنودی از تعامل موجود، به آمادگی سما جهت تداوم و ارتقا همکاری ها اشاره کرد.

در این جلسه استادان درس آشنایی مبانی دفاع مقدس، اسماعیل مرادی سرپرست حوزه آموزشی آموزشکده سما حضور نیز حضور داشتند.