برگزاری جشن سالروز ورود آزادگان قهرمان و میلاد مبارک امام رضا(ع) در سما اهواز

۲۶ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۷:۵۴ کد : ۳۷۳ اخبار و رویدادها
برگزاری جشن سالروز ورود آزادگان قهرمان و میلاد مبارک امام رضا(ع) در سما اهواز

به مناسبت ولادت امام رضا(ع) وسالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی مراسم جشنی در مجتمع سما برگزار شد.در  این مراسم که با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز و همراه با مولودی خوانی آغاز شد ابتدا حجت الاسلام کیومرث گلستانی معاون فرهنگی و دانشجویی سما اهواز ضمن عرض تبریک مناسبت های مذکور و خیرمقدم درباره فضایل امام رضا(ع) سخنانی را ایراد نمود و به اهمیت و ارزش حضور امام و بارگاه ملکوتی ایشان در کشور اشاره کرد.

در ادامه مراسم دکتر مهرداد افشون دبیر شورای نظارت وهماهنگی سما استان خوزستان ضمن عرض تبریک به مناسبت ولادت امام رضا(ع) وسالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی از زحمات کلیه کارکنان سمای اهواز تشکر وقدردانی نمود و گفت: «دانشگاه آزاداسلامی و سما استان خوزستان از نظر تعداد دانشجو بعد از استان تهران در رتبه دوم کشور قرار دارد و از این جهت مورد توجه بسیار سازمان مرکزی دانشگاه و سما قراردارد و این امر اهمیت کار شما همکاران گرامی و استادان را بیشتر کرده و تلاش بیشتری را می طلبد .در وضعیت کنونی با توجه به علت کثرت مراکز آموزشی عالی و کمبود در سطح مدارس باید تمام تلاش خود را جهت تاسیس مدارس در سطح استان  در کلیه مقاطع تحصیلی به کار ببندیم و کمکی به آموزش و پرورش کشور در این زمینه کرده باشیم.

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و ففرهنگی سما در ادامه با اشاره به برنامه ای آتی ، برگزاری دوره های کوتاه مدت،تلاش جهت درآمدزایی غیرشهریه، دانش بنیان نمودن فعایت ها و افزایش روحیه فعالیت های پژوهشی را از برنامه های در دست اقدام استان و اهواز دانست و خواستار تکریم ارباب رجوع و برخورد صحیح وشایسته با دانشجویان شد.