۱۶ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۸:۰۲ کد : ۳۶۹ اخبار و رویدادها
در راستای تحقق شعار مقام معظم رهبری در سال 95 صورت گرفت : طراحی و تولید دستگاه میکروفیوژ آزمایشگاهی توسط مدرس آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد اهواز

مهرداد افشون دبیرشورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان و معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز ضمن اعلام این خبر افزود:«با توجه به اینکه امسال از سوی مقام معظم رهبری به سال "اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل" نامگذاری شد،در همین راستا و با توجه به سیاست های کلی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی  و سازمان سما در خصوص بومی سازی دانش ، گسترش تولیدات داخلی،حمایت از طرح های کارآفرین و درآمدهای غیر شهریه ای، مهندس محسن جودزاده مدرس گروه برق و الکترونیک آموزشکده سما اهواز با حمایت های حوزه پژوهش آموزشکده موفق به ساخت و تولید دستگاه "میکروفیوژ آزمایشگاهی" شد.

این دستگاه برای مصارف آزمایشگاهی و به خصوص آزمایشگاه های شیمی و ژنتیک قابل استفاده می باشد که توضیحات آن در زیر آمده است.

دستگاه میکروفیوژ آزمایشگاهی

برای جداسازی اجزای مختلف یک محلول روش های گوناگونی وجود دارد،روش هایی که هرکدام به توجه به تکنولوژی خود درصدی از دقت و البته کیفیت را خواهند داشت.امروزه خالص سازی فیزیکی یکی از روش های بسیار پرکاربرد در صنعت می باشد که برای این کار با استفاده از روش فیزیکی برای رسیدن به این امر دستگاهی تحت عنوان سانتریفیوژ در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد یکی از انواع این دستگاه ها"میکرو فیوژ" است که در مقیاس کوچکتر و با تعداد دور های تا نهایت 3000 دور در مرکز سما طراحی شده و آماده ارائه به سازمان های نیازمند این دستگاه است.این دستگاه می تواند با توجه به سفارش مراکز بسته به نیاز با فشردن یک دکمه به هر سرعتی که بخواهیم برسد.

از دیگر ویژگی های منحصر به فرد دستگاه بکارگیری یکی از بهترین موتور های جریان مستقیم با کمترین میزان خرابی است، از طرف دیگر به علت تولید داخلی محصول پشتیبانی آن بطور کامل و در زمان کوتاه قابل انجام است.

در نهایت می توان گفت در آینده نزدیک مدل پیشرفته تری از این دستگاه عرضه خواهد شد که می توان کلیه دستورات و فرمانهای مربوطه را از طریق کامپیوتر به دستگاه ارسال کرد.

امروزه به کارگیری این صنعت در کنار نیروی دانشگاهی موجود پل مناسبی مابین دانشگاه و بازار مصرف ایجاد کرده است و تولید این محصول در کنار سایر محصولات مشابه می تواند مجموعه سما را در حرکت بیشتر به سوی رسالت خود در پیشرفت کشور دراین زمینه همیاری نماید.