درخشش دانشجویان سمای استان خوزستان در نهمین جشنواره کشوری قرآن در سما

۲۳ تیر ۱۳۹۵ | ۲۲:۲۰ کد : ۳۶۲ اخبار و رویدادها
درخشش دانشجویان سمای استان خوزستان در نهمین جشنواره کشوری قرآن در سما

نهمین جشنواره کشوری قرآن در سما به میزبانی سما واحد قم از تاریخ 22 لغایت 23 تیرماه 95 با حضور افراد منتخب مسابقات برگزار شد.کیومرث گلستانی سرپرست کاروان اعزامی استان خوزستان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات کمیته اجرایی مسابقات در سما قم، حوزه ستادی سما و حمایت‌های همه جانبه مهرداد افشون دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما در استان خوزستان از برنامه های قرآنی در سطح استان قدردانی کرد و اظهار کرد:« این دوره از مسابقات در چهار رشته ترتیل، تحقیق، تفسیر و حفظ در دو بخش دانشجویی و کارکنان برگزار شد که حسین ساعدی از سمای اهواز در بخش دانشجویی در رشته حفظ مقام اول کشوری و سحر رحیمی نیا از سمای دزفول در بخش دانشجویی در رشته تفسیر مقام دوم کشوری راکسب نموده‌اند و برای سمای استان خوزستان موفق به افتخار آفرینی شده‌اند».

شایان ذکر است شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات قرآنی پس از کسب امتیازات لازم از مسابقات درون واحدی، استانی و سپس پهنه‌ای جواز حضور در این مسابقات را کسب کرده‌اند.
گزارش تصویری این مراسم در ادامه قابل مشاهده است.