مراسم گرامیداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر در آموزشکده سما اهواز شد.

۰۳ خرداد ۱۳۹۵ | ۲۱:۲۹ کد : ۳۵۲ اخبار و رویدادها
مراسم گرامیداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر در آموزشکده سما اهواز شد.

همزمان با سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر مراسم گرامیداشت این پیروزی بزرگ در آموزشکده سما اهواز برگزار شد .

در این مراسم که با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان برگزار شد کیومرث گلستانی معاون فرهنگی و دانشجویی سما اهواز ضمن تبریک اعیاد شعبانیه با اشاره به سخن بنیانگذار انقلاب به مناسبت آزاد سازی خرمشهر اظهار کرد:«آزاد سازی خرمشهر بعد از 19 ماه در شرایط اتفاق افتاد که به واسطه تحریم‌های همه جانبه، امکانات لجستیکی مناسب در اختیار رزمندگان ما قرار نداشت و آنها با استعانت ازخدا ،اخلاص در عمل و تکیه بر دانش خود توانستند معادلات جهانی را به هم بریزند و به نوعی میتوان از این پیروزی به عنوان معجزه قرن نام برد ».

در ادامه این مراسم  مسابقه‌ای با موضوع سالروز این پیروزی ارزشمند  برگزار شد و به قید قرعه جوایزی به برندگان اهدا شد.