برگزاری نمایشگاه فرهنگی به مناسبت روز جوان در آموزشکده سما اهواز

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۲۱:۵۵ کد : ۳۴۸ اخبار و رویدادها
برگزاری نمایشگاه فرهنگی به مناسبت روز جوان در آموزشکده سما اهواز

همزمان با سالروز ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان نمایشگاه محصولات فرهنگی با حضور دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان در آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما اهواز افتتاح شد . افشون در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه با بازدید از سایر غرفه‌های نمایشگاه در جمع دانشجویان ضمن تبریک روز جوان به آنها و یادآوری اینکه جوانی بهترین اوقات عمر است اظهار کرد:«جوانان ما اگر بخواهند سرمایه‌ای به دست بیاورند که موفقیت دنیا و آخرت آنها را تضمین کند به جرات می‌توان گفت که آن عمل به کلمه تقوا  است با همان تعریف‌های که در فرهنگ دینی و قرآن از تقوا شده است، زیرا با تکیه بر آن است که می‌توان هم  در فعالیت‌های دنیوی موفق باشید و هم ذخیره آخرت خوبی برای خود مهیا سازید» در ادامه نیز کیومرث گلستانی معاون فرهنگی و دانشجویی سما اهواز با اشاره به سرمایه گذاری های دشمن بر جوانان ما ،بیان کرد:« دشمن روی همه جوانان ما سرمایه‌گذاری های زیادی کرده است، جوانان  ما باید حواسشان را جمع کنند چون آنها سعی می‌کنند عده‌ای را به بی‌تفاوتی بکشاند و عده‌ای را دلسرد و مایوس ‌کنند زیرا یاس، بزرگترین آفت جوان است. جوان‌ها بدانند که یاس به روح جوان زودتر راه پیدا می‌کند همچنان که امید این گونه است. در مقابل این شیوه جوانان می توانند با تکیه بر تقوا خودتاشان را مصون کنند».
نمایشگاه فرهنگی برگزار شده شامل غرفه‌های متنوعی از قبیل کتاب، کارآفرینی،عفاف و حجاب، مشاوره‌‌های دانشویی و کانون جمعیت هلال احمر می باشد.
گزارش تصویری این بازدید در ادامه قابل مشاهده است.