برگزاری جلسه هماهنگی مسولان سما اهواز با نمایندگی انجمن دانشجویی آسیک

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۶:۲۹ کد : ۳۴۵ اخبار و رویدادها
برگزاری جلسه هماهنگی مسولان سما اهواز با نمایندگی انجمن دانشجویی آسیک

در راستای انجام فعالیت های پژوهشی در نظر گرفته شده و به منظور ترویج فرهنگ مهارت محوری و کارآفرینی، جلسه‌ای بین مسولان حوزه پژوهش آموزشکده سما اهواز با نمایندگان انجمن دانشجویی آسیک در سالن جلسات شهید احمدی روشن سما اهواز برگزار شد. درابتدای جلسه مهرداد افشون معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما اهواز ضمن خوشامد گویی به حاضرین و تبریک اعیاد شعبانیه انجام فعالیتهای پژوهشی موثر و مفید را از اولویت‌های سما اهواز و خوزستان در سال جاری دانست و اظهار کرد:« با توجه به تاکید دکتر زرهانی ریاست سازمان سما در خصوص پرورش و تربیت دانشجویان مهارت محور و آشنا به کار، آمادگی همکاری و همراهی با کلیه شرکت‌ها، سازمان‌ها، ارگان‌ها و اشخاص را داریم .افشون در ادامه با توجه به رویکردهای سازمان مبنی بر درآمدزایی غیر شهریه‌ای ، یکی ازبرنامه‌های سما اهواز را حرکت در این مسیر دانست.
در ادامه فروغ دباغ نماینده آسیک ضمن معرفی سازمان بین المللی دانشجویی آسیک(AIESEC) به معرفی اقدامات و خدمات آسیک اشاره نمود و ضمن اعلام همکاری آسیک با دانشگاه‌های معتبرنظیر دانشگاه تهران و امیرکبیر، از همکاری با مجموعه سما اهواز و استان خوزستان ابراز خشنودی کرد.در ادامه در خصوص موارد مورد نظر بحث و تبادل نظر صورت گرفت و مقررشد موارد مطرح شده در جلسه دیگری پیگیری شود.

لازم به ذکر است دراین جلسه فروغ دباغ، ستاره درویشی، سمیرا کاملی، امید غیور، طاهره صالحی، مهرداد افشون، سمیه محمدخانی، محمد یکو و آرمان عالی محمودی حضور داشتند.