آغاز بازدیدهای گروه ارزیابی و نظارت استان خوزستان با بازدید از مجموعه سما اهواز

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۸:۴۰ کد : ۳۴۳ اخبار و رویدادها
آغاز بازدیدهای گروه ارزیابی و نظارت استان خوزستان با بازدید از مجموعه سما اهواز

گروه ارزیابی و نظارت استان خوزستان از مجموعه سما اهواز بازدید کرد .در این بازدید مهرداد افشون دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما خوزستان ضمن خیرمقدم به گروه بازرسان اظهارکرد :«با توجه به تاکیدات دکتر زرهانی ریاست سازمان سما در خصوص انجام بازدیدهای دوره ای ، استان خوزستان به عنوان اولین متولی این کار اقدام به برگزاری این بازدیدها کرد » در ادامه معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما اهواز با مهم دانستن این بازدیدها و نتایج حاصل از آن بیان کرد:« سعی ما در مجموعه سما خوزستان این است که بهترین بهره وری را از این بازدیدها داشته باشیم وبا توجه به اینکه قرار است این بازدیدها به صورت دوره ای برگزار شود شروع این بازدیدها را از مجموعه سما اهواز قرار داده ایم تا بتوانیم هر چه زودتر از نتایج حاصل از این بازدید سود ببریم» . در این بازدید عین اله حسامی معاون سما واحد شوشتر، مصطفی پاکدل معاون سما واحدبهبهان، مهرداد افشون معاون سما واحد اهواز و داریوش تخشا شمس آبادی مدیر مالی سما واحد اهواز از حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی آموزشکده سما اهواز و مجتمع کارگاهی بازدید به عمل آوردند. در قسمت مدارس نیز رضا محمدجعفری مدیر مدرسه ابتدایی پسرانه مسجدسلیمان، ناصر قانعی فر عضو هیات علمی سما اهواز به‌همراه علی نیری راد استاد مدعو از مدارس سما اهواز بازدید به عمل آورد‌اند.
 گزارش تصویری این بازدید در ادامه قابل مشاهده است.