برگزاری جشن روز معلم در دبیرستان دخترانه سما اهواز

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۲۳:۲۴ کد : ۳۴۱ اخبار و رویدادها
برگزاری جشن روز معلم در دبیرستان دخترانه سما اهواز

به مناسبت بزرگداشت سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم، دانش آموزان دبیرستان دخترانه غیردولتی سما اهواز به صورت خود جوش اقدام به برپایی مراسم جشنی با هدف تقدیر و تشکر از دبیران نموداند. در ابتدای این مراسم دانش آموز پایه نهم خدیجه کنعانی نژاد به نمایندگی از سایر دانش‌آموزان مراتب تقدیر و تشکر از زحمات دبیران  و مسولین مدرسه را انجام داد . در ادامه مراسم شهین کیانی مدیر دبیرستان دخترانه غیردولتی سما با تشکر از زحمات معلمان و دانش‌آموزان جهت برپایی این جشن در خصوص مقام معلم بیان کرد:«پاسداشت روز معلم، پاسداشت ارزش‌های معنوی و فرهنگی جامعه علمی است. از این رو با بزرگداشت این ایام خجسته، برای این عزیزان، سعادت و سلامت از درگاه حق را خواستاریم »
در انتهای این مراسم دانش آموزان با برپایی مراسم «صندلی داغ »سوالات متنوع خود را از معلمان پرسیدند .

( ۷ )