تشکیل جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر پایگاه مقاومت بسیج کارمندی سما واحد اهواز

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۲۰:۱۸ کد : ۳۳۷ اخبار و رویدادها

در ابتدای جلسه اسماعیل مرادی مسول بسیج کارکنان پایگاه مقاومت بسیج کارمندی سما واحد اهواز با تبریک اعیاد ماه رجب و گرامیداشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و تبریک روز معلم با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد:«تمام کسانی که امر به معروف و نهی در دانشگاه ها و ادارات انجام می‌دهند وظیفه سلبی و عملی ندارند و در صورت مشاهده هر موردی،باید فقط تذکر زبانی بدهند و پیگیری موضوع را به ضابطین و مراجع قانونی واگذار کنند.» در ادامه مرادی با مهم دانستن اینکه ما خود باید الگوی مناسبی در همه زمینه‌ها باشیم بیان کرد:« یکی از شیوه های اجرایی این واجب الهی آینه وار بودن است  چرا که آینه عیب را بزرگتر از آنچه هست نشان نمی دهد و عیب را از روبرو می گوید نه پشت سر ولی متاسفانه در حال حاضر چیزی که در جامعه گسترش پیدا کرده است بی تفاوتی و جایگزین شدن دین فردی و عرفی بجای دین‌داری اجتماعی است که هدف ستاد امر به معروف و نهی از منکر نیز مقابله با همین رویه است.»
در ادامه نیز کلیه اعضا به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود را در این خصوص پرداختند .
گزارش تصویری این جلسه در ادامه قابل مشاهده است.