نشست بصیرتی ویژه دانشجویان آموزشکده سما اهواز با محوریت حضور در انتخابات مجلس برگزار شد.

۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۹:۲۴ کد : ۳۳۳ اخبار و رویدادها

به همت بسیج دانشجویی خواهران آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما اهواز نشست بصیرتی ویژه‌ای دانشجویان با محوریت حضور پرشور در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در محوطه آموزشکده برگزار شد. مجتبی یوسفی مدرس دانشگاه که در جمع دانشجویان حاضر شده بود با توجه به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری به نام اقتصاد مقاومتی ، اقدام وعمل، یادآور شد نمایندگان مجلس نقش مهمی در رسیدن به این هدف دارند و اظهار کرد:«مجلس و نمایندگان با وضع قوانین ساده برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی، میتواند راه‌کارهای اساسی و حیاتی را در رسیدن به انتظارات و خواسته‌های رهبر معظم انقلاب از مجلس داشته باشند، همچنین مجلس میتواند با تعامل مناسب و عالی با دولت پایه گذار تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور باشد » در ادامه یوسفی با پرسش از دانشجویان درباره اینکه چرا باید رای داد بیان کرد:«دشمن می خواهد که  مردم در سرنوشت خود دخالت نداشته باشند و در مقابل دولت  باشند نه در کنار دولت، ولی شرکت در انتخابات حق همه مردم است و ما با رای ندادن در واقع یکی از حقوق شهروندی خود را زیر پا می‌گذاریم» .
در ادامه این نشست دانشجویان دیدگاه‌های خود را در مورد شرکت در انتخابات مطرح کردند و انتظار خود را از نماینده‌گان منتخب را بیان کردند
.