اولین جلسه کمیته آمایش آموزش عالی سما استان خوزستان در سال 95 برگزار شد.

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۹:۴۱ کد : ۳۳۱ اخبار و رویدادها
اولین جلسه کمیته آمایش آموزش عالی سما استان خوزستان در سال 95 برگزار شد

اولین جلسه کمیته آمایش آموزش عالی سما استان خوزستان در سال 95  به میزبانی واحد امیدیه برگزار شد. قبل از شروع جلسه، اعضا این کمیته با حضور در گلزار شهداء گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه با اهداء گل و قرائت فاتحه با آرمان های آنها تجدید میثاق کردند.در ابتدای جلسه اسداله جوع عطاء رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه ضمن خیرمقدم به حاضرین و تبریک اعیاد ماه رجب و خواستار همکاری هر چه بیشتر واحدهای دانشگاهی با سما شد و اظهار کرد:«دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه آمادگی همکاری در تمام زمینه‌ها بخصوص در زمینه توسعه مدارس را با سما دارد و اظهار امیدواری کرد که خروجی این جلسه به پیشرفت مدارس و آموزشکده های سما منجر شود»
در ادامه بهمن فاضلی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما امیدیه با عرض خیرمقدم به حاضرین بیان کرد:«از اینکه با حسن نظر دبیر شورای نظارت و هماهنگی میزبان اولین جلسه کمیته آمایش در واحد امیدیه هستیم ، بسیار خوشحالیم و امیدواریم که این میزبانی باعث ارتقاء وضعیت سما امیدیه شود».
٬ اقدام عمل" توجه ویژه به دانش و توان ملی را مهم دانست و اظهار کرد:« نمونه بارز این مهم را توسعه مدارس سما و تربیت دانش آموزان و دانشجویان جهت برخورداری از دانش ملی و اتکای به تولیدات داخلی را متذکر شده اند.» در ادامه مهرداد افشون با تاکید بر اینکه یکی از هدف‌های سازمان سما تربیت دانش آموختگانی است که بتوانند زمینه رشد و شکوفایی دانش و اقتصاد ملی را فراهم کنند بیان کرد:« توسعه و گسترش دانشگاه‌های آزاد وسازمان سما تجدید عهد و میثاق دانشگاه آزاد اسلامی با آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در توجه هرچه بیشتر به آنچه خود داریم و عدم اتکای به بیگانگان می باشد.»
در ادامه نیز دکتر مهدی پاکدل دبیر جلسه محورهای مشخص شده جلسه را عنوان کرد و با توجه به محورهای مورد نظر به بررسی مسائل مربوط پرداختند ، در انتهای این جلسه نیز با حضور اعضاء کمیته آمایش، آزمایشگاه الکترونیک در آموزشکده سما واحد امیدیه افتتاح گردید.
گزارش تصویری این جلسه در ادامه قایل مشاهده است.