برگزاری دومین جلسه پرسش و پاسخ با دانشجویان در سال 95

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۲۳:۱۱ کد : ۳۲۹ اخبار و رویدادها
برگزاری دومین جلسه پرسش و پاسخ با دانشجویان در سال 95

جلسه پرسش و پاسخ با حضور رئیس و معاونین آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما اهواز با دانشجویان در روز چهارشنبه مورخ 1/2/95 در محوطه آموزشکده سما اهواز برگزار شد .رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما اهواز در این دیدار با تبریک فرا رسیدن میلاد حضرت علی (ع) به حاضرین و یادآوری نزدیک شدن به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری و تاکید ایشان در خصوص شرکت همه اقشار جامعه در انتخابات اظهار کرد:« افرادی که براساس وظیفه و با نیت الهی در انتخابات شرکت می کنند، قطعاً زمینه ساز جلب رضایت الهی برای خود خواهند بود و وظیفه همه افراد جامعه به خصوص دانشجویان می‌باشد که در این انتخابات شرکت کنند» . سمیه محمد خانی با تاکید بر اینکه داشجویان باید الگو ساز فرهنگ کتاب‌خوانی در جامعه باشند به دانشجویان اظهار کرد:« بودجه لازم برای خرید کتاب در اختیار آموزشکده قرار داده شده و دانشجویان می توانند لیست کتاب‌های درخواستی خود را به مسئولین آموزشکده تحویل دهند ».
دانشجویان نیز که با مشارکت خوبی در این جلسه حضور یافته بودند سوالات و مشکلات خود را با مسولین مطرح کردند که رئیس آموزشکده نیز ضمن شنیدن تمامی درخواست ها و نظرات پاسخ‌های مناسب را به دانشجویان داد و در مواردی که نیاز به بررسی و پیگیری وجود داشت به معاونین خود دستورات لازم در خصوص بررسی  را داد و مقرر گردید معاونین گزارش عملکرد خود را در این خصوص به رئیس ارائه نمایند و در جلسه بعدی پرسش و پاسخ به اطلاع دانشجویان رسانده شود.

گزارش تصویری این جلسه در ادامه قابل مشاهده است.