سهم بن کارت دانشجویان و دانش آموزان برای بیست و نهمین نمایشگاه کتاب 1395اعلام شد.

۲۸ فروردین ۱۳۹۵ | ۲۱:۱۰ کد : ۳۲۴ اخبار و رویدادها

بنا به خبر سایت رسمی نمایشگاه کتاب تهران سهم بن کارت دانشجویان و دانش آموزان برای بیست و نهمین نمایشگاه کتاب 1395 اعلام شد.
1- دانشجویان در این طرح باید 60 هزار تومان پرداخت کرده و سهم ارشاد 40 هزار تومان خواهد بود(در بن‌های خرید کتاب اختصاص یافته به دانشجویان معاونت فرهنگی وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی 40 درصد و دانشجو 60 درصد از مبلغ را پرداخت خواهند کرد.) که مجموعاً هر دانشجو کارت 100 هزار تومانی دریافت خواهد کرد.

2- سقف 50 هزار تومان برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است که دانش آموز 25 هزار تومان و ارشاد نیز 25 هزار تومان سهم خود را پرداخت کرده و مشارکت 50 درصدی خواهد بود.

3- در نمایشگاه امسال بن خرید کتب خارجی به اعضای هیات علمی دانشگاهها مدرسان حوزه و دانشجویان دکتری و طلاب سطح 4 حوزه و از طریق سامانه توزیع و مدیریت بن داده می شود.

ثبت نام بن دانشجویی از روز پنجشنبه 26 فروردین ماه از طریق bon.tibf.ir  آغاز شده است.