محمدخانی:برگزاری جلسه پرسش و پاسخ باعث ایجاد تعامل مناسب بین دانشگاه و دانشجویان می شود.

۲۹ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۹:۵۵ کد : ۳۲۳ اخبار و رویدادها

جلسه پرسش و پاسخ با حضور رئیس و معاونین آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما اهواز با دانشجویان در محوطه آموزشکده سما اهواز برگزار شد . سمیه محمد خانی رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما اهواز با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص نامگذاری امسال به نام «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» بیان کرد:«هدف از اقتصاد مقاومتی، اقتصاد ریاضتی نیست بلکه اقتصادی پویاست که بر مبنای تکیه به داشته‌های خود و استفاده بهینه از آنها پای‌گذاری شده است و ما باید در آموزشکده‌های سما با تمرکز بر تولید علم و تبدیل آن به عمل در این راستا گام برداریم» رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما واحد اهواز در جمع دانشجویان خواهر آموزشکده اظهار کرد:« باید با همدلی و همفکری ، راههای توسعه کیفی در زمینه های علمی، فرهنگی و پژوهشی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گیرد و از این طریق در جهت رشد و توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور گامهای موثری برداشته شود .» وی همچنین با تاکید بر اینکه جلسات پرسش و پاسخ با دانشجویان باعث ایجاد تعامل بیشتر بین دانشگاه و دانشجویان می‌شود اظهار کرد:« هدف از برگزاری این جلسات ارتقا موقعیت آموزشکده به عنوان یکی از آموزشکده‌های پیشرو در سطح کشور ، ارتقا کیفیت و شیوه آموزش، توسعه اخلاق محوری و همچنین تکریم ارباب رجوع است و قول برگزاری منظم این جلسات را به دانشجویان داد».

دانشجویان که با مشارکت بالایی در این جلسه حضور یافته بودند سوالات و مشکلات خود را با مسولین مطرح کردند و پاسخ‌های مناسب توسط مسولین به آنها داده شد.
گزارش تصویری این رویداد در ادامه قابل مشاهده است.