اولین جلسه شورای اداری سما واحد اهواز در سال 1395 برگزار شد.

۱۶ فروردین ۱۳۹۵ | ۲۰:۵۶ کد : ۳۲۰ اخبار و رویدادها
اولین جلسه شورای اداری سما واحد اهواز در سال 1395 برگزار شد.

در ابتدای جلسه مهرداد افشون دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان با تبریک فرارسیدن سال نو و آرزوی سالی پر از موفقیت برای تمامی مجموعه سما و مردم ایران از بهار به عنوان یادآوری مهم جهت رستاخیز، معاد و زندگی دوباره انسان نام برد و اظهار کرد:«با توجه به شعار امسال که توسط مقام معظم رهبری "اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل "مشخص شده است، انتظار می رود که کلیه مردم عزیز به ویژه مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی و سما در تحقق و جامه عمل پوشاندن به این مسله تمامی تلاش و همت خود را بکار گیرند»

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز در ادامه با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی، الگویی برای مقابله با اقتصاد مصرف گراست بیان کرد :« خودکفایی و تبدیل دانش به صنعت و تجاری سازی علم یکی از برنامه های اصلی همکاران سما در سال 95 اعلام نمود.»

افشون همچنین خواستار پیگیری مواردی از جمله:حرکت پژوهش محور با تکیه بر فناوری‌های نوین،فعال نمودن بخش ارتباط با صنعت،تمرکز بر روی تولید علم و حرکت به سوی درآمدهای غیر شهریه‌ای،رسیدگی به امور دانشجویان و پاسخگویی مناسب به مراجعه کنندگان و رسیدگی به امور رفاهی کارکنان و اساتید شد.
در ادامه دستور کار جلسه توسط دبیر جلسه قرائت و در خصوص موارد مطرح شده تصمیمات مناسب اخذ گردید.