دیدار صمیمی دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان با دانشجویان آموزشکده سما اهواز

۲۳ فروردین ۱۳۹۵ | ۲۲:۲۳ کد : ۳۱۹ اخبار و رویدادها

مهرداد افشون دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان ازقسمت‌های مختلف آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما واحد اهواز بازدید کرد. در این دیدار سمیه محمد خانی رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما اهواز به همراه معاونین گزارش عملکرد حوزه‌های خود را بیان کردند. در ادامه معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما اهواز از کلاس‌های درسی دانشجویان بازدید نمود، دراین دیدار که با استقبال دانشجویان همراه شد، مهرداد افشون ضمن شنیدن نظرات دانشجویان، در جمع مسئولان همراه بیان کرد:« برآورده نمودن درخواستهای دانشجویان ، از جمله نعمت‌های الهی است پس نباید از این نعمت‌ها خسته شوید و با تمام توان در جهت برآورده شدن خواسته‌‌ها و بالا بردن رضایت‌ دانشجویان کوشا باشید».
در ادامه مهرداد افشون ضمن ابزار رضایت از عملکرد مجموعه سما اهواز، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ با دانشجویان در جهت تعامل بیشتر و شنیدن نظرات آنها مفید دانست و برگزاری منظم این جلسات را خواستار شد.
گزارش تصویری این دیدار در ادامه قابل مشاهده است.