برگزاری اردوی راهیان نور دانشجویان بسیجی آموزشکده سما اهواز

۲۴ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۵:۲۶ کد : ۳۱۴ اخبار و رویدادها
برگزاری اردوی راهیان نور دانشجویان بسیجی آموزشکده سما اهواز
 به همت بسیج دانشجویی و معاونت فرهنگی و دانشجویی سما اهواز و همزمان با ایام فاطمیه اردوی راهیان نور دانشجویان بسیجی سما اهواز برگزار شد . این اردو با هدف تجدید پیمان با شهدا و آرمان های امام خمینی و روشنگری در خصوص ابعاد مختلف جنگ تحمیلی در دو منطقه طلائیه و شلمچه برگزار شد .  در این اردو دانشجویان ضمن اینکه از نزدیک با منطق جنگی و عملیاتی آشنا شده‌اند ابعاد مختلف جنگ و عملیات‌های صورت گرفته در این مناطق نیز آشنا شده‌اند . مسول بسیج دانشجوی سما اهواز در خصوص برنامه‌های انجام شده در این اردو بیان کرد :« در این اردو  مراسم زیارت عاشورا ، مداحی و سینه زنی ، برپایی نماز جماعت، مسابقه پیامکی و دعای توسل برگزار شد »

دانیال ارجمند در جمع دانشجویان اظهار کرد :«برگزاری اردوهای راهیان نور یک فرصت مناسب برای خودسازی است و آسایش و امنیت جامعه ما مرهون ایثار و از خود گذشتگی و جانفشانی شهدا است»

گزارش تصویری این اردو در ادامه قابل مشاهده است .