افتتاح آموزشکده پسرانه جدید و مجتمع آموزشی سما واحد اهواز به دست مهندس میر شمسی ریاست عالیه سازمان سما

۲۰ اسفند ۱۳۹۰ | ۱۶:۳۳ کد : ۲۸ اخبار و رویدادها
روز شنبه 20 اسفند سال 90 با حضور جناب آقای مهندس میرشمسی ریاست عالیه سازمان سما و هیئت همراه ساختمان آموزشکده جدید پسرانه سما اهواز افتتاح گردید

به گزارش روابط عمومی سما اهواز در روز شنبه مورخ  20 اسفند سال 1390 با حضور جناب آقای مهندس میرشمسی ریاست عالیه سازمان سما و هیئت همراه ساختمان آموزشکده جدید پسرانه سما واحد اهواز واقع در کوی مجاهد با نام و یاد خدا و تلاوت آیاتی چند از کلام ا.. افتتاح گردید ،  همچنین با حضور ایشان کلنگ احداث مجتمع بزرگ آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز واقع در منطقه چهارشیر به زمین زده شد. شایان ذکر است در این مراسم علاوه بر ریاست محترم سازمان سما  جمعی از مسئولین ازجمله جناب حجت الاسلام جوانمردزاده ریاست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در منطقه 6 دانشگاه آزاد اسلامی ، جناب مهندس ابطحی معاونت عمرانی سازمان سما ، جناب مهندس مکتبی معاونت پشتیبانی و سرپرست منطقه 6 سما ، جناب دکتر شکوه فر ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز ، جناب دکتر نظری معاونت عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز ، جناب دکتر عسکری دبیر منطقه 6 سما ، روسای واحدهای منطقه 6 سما و جمعی از کارکنان سما واحد اهواز  حضور داشتند. در ادامه مراسم با اقامه نماز جماعت مغرب و عشا خاتمه پذیرفت .