قهرمانی تیم دانشجویان سما اهواز در مسابقات بین دانشگاهی دانشجویان اهواز با عنوان جام گرامیداشت شهدای مدافعان حرم استان خوزستان

۲۵ آذر ۱۳۹۴ | ۱۸:۱۸ کد : ۲۷۰ اخبار و رویدادها

مسابقات دانشجویی فوتسال بین دانشگاهی شهر اهواز به همت بسیج دانشجویی استان واهواز برگزارشد.

دراین مسابقات که باعنوان جام گرامیداشت شهدای مدافعان حرم استان باشرکت سیزده تیم از دانشگاههای منتخب شهراهواز از جمله مرکز آموزشی و فرهنگی سما اهواز،جهاد دانشگاهی خوزستان، ،مجتمع علمی آموزشی صنعت آب وبرق خوزستان،دانشگاه فرهنگیان خوزستان (رسول اکرم)،دانشگاه فنی وحرفه ای شهیدچمران(بیست ودو بهمن)،دانشگاه پیام نور اهواز،آموزشکده شهدای اهوازو...حضور داشتند در پایان تیم دانشجویان سما با نتیجه پیروزی 5 بر 1 در فینال به پیروزی قاطعانه رسید و مقام قهرمانی مسابقات را کسب کرد همچنین تیم جهاد دانشگاهی که از شرایط میزبانی مسابقات رابرعهده داشت در مقام دوم ایستاد.

شهریاری مسئول بسیج دانشجویی استان در مراسم اهدا جوائز باتاکید بر نقش توسعه ورزش در دانشگاهها از اهمیت تکیه بر توسعه فعالیت گسترده بسیج دانشجویی استان گفت.وی در پایان در جمع مسئولین دانشگاهی سما و جهاد دانشگاهی از زحمات تیم ها وکمیته برگزاری که شامل کادر تربیت بدنی بسیج دانشجویی استان وحوزه دفترشهدای اهواز وپایگاه بسیج دانشجویی جهاد دانشگاهی و..تقدیر نمود.

شایان ذکر است که در این مسابقات تیم دانشجویان سما را علی رضایی زاده ، امین محمدزاده ، محمد زنگنه ، حمزه روشن مقدم ، کریم لامی امانیه ، علی حسین خواه ، علی دستگردی ، محمدآقایی سروش جهانگیری و فرجاد قاسمی به مربی گری فرزام رضایی زاده و سرپرستی احمدیوسفی تشکیل می دادند.