پیام دبیر شورای سیاستگذاری سما خوزستان به مناسبت هفته پژوهش

۲۲ آذر ۱۳۹۴ | ۱۶:۲۵ کد : ۲۶۷ اخبار و رویدادها
پیام دبیر شورای سیاستگذاری سما خوزستان به مناسبت هفته پژوهش
به فرموده رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، تجاری‌سازی علم و تولید ثروت از یافته‌های علمی و رفع نیاز جامعه از طریق ارتباط دانشگاه و صنعت و تبدیل فکر و اندیشه به محصولات تجاری از تکالیف مهم پژوهشگران، و سازمان‌های وابسته به پژوهش و فناوری محسوب می گردد و بر این اساس هرگونه توسعه علمی، صنعتی و فرهنگی، بدون پرداختن به امر پژوهش، با موفقیت چندانی همراه نخواهد بود. خوشبختانه در سال های اخیر با پیگیری سیاست‌ها و برنامه‌های توسعه علمی دانشگاه ها، شاهد رشد قابل توجه تولیدات علمی بوده‌ایم.همچنین با توجه به این نکته که امروزه در کشورهای توسعه یافته پژوهش یک سرمایه گذاری استراتژیک محسوب می گردد و در دانشگاه ها بالاترین اولویت به حمایت اعضای هیئت علمی و دانشجویان در امر پژوهش اختصاص داده می شود ، هفته پژوهش فرصتی مغتنم جهت ایده‌پردازی و برنامه‌ریزی پژوهش‌ محور در راستای طی نمودن مسیر توسعه کشور به شمار می آید.   پژوهش و نوآوری در کنار رشد جایگاه علمی ایران در جامعه جهانی، در صورت کاربردی شدن و بهره‌برداری از آن در بخش‌های مختلف زمینه‌ساز خودکفایی و استقلال اقتصادی کشور خواهد شد.
اینجانب هفته پژوهش را به تمامی دانش پژوهان ، پژوهشگران ، نوآوران ،اساتید ، فرهیختگان و تلاشگران عرصه پژوهش تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون این عزیزان را در عرصه پژوهش و فناوری از درگاه ایزدمنان خواستارم.

دکتر مهرداد افشون

دبیر شورای سیاستگذاری سما خوزستان و