سمای اهواز میزبان اولین جلسه رفع مغایرت حساب های فی مابین واحدهای سما استان خوزستان

۱۷ آذر ۱۳۹۴ | ۰۴:۱۶ کد : ۲۶۵ اخبار و رویدادها

جلسه رفع مغایرت حساب های فی مابین واحدهای سما استان خوزستان بعنوان اولین استان مجری اینکار در کشور به میزبانی سما واحد اهواز و  با حضور کارشناسان سازمان سما آقایان سیدی و نعمت زاده و کلیه مدیران مالی واحد های سما استان خوزستان برگزار و وضعیت حساب های فی مابین واحدهای سما استان بررسی و ساماندهی گردید.

مهرداد افشون دبیر شورای سیاستگذاری سما خوزستان و معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز ضمن خیر مقدم به حاضرین از حضور دکتر ابریشم نیا به عنوان مشاور ریاست عالی دانشگاه و معاون پشتیبانی و سرمایه انسانی سازمان سما به عنوان یک مزیت یاد کرد و افزود:با توجه به اینکه ایشان قبلاً در سمت معاونت اداری و مالی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به خدمت بوده اند،حضورشان در سازمان سما و در کنار دکتر زرهانی در واقع یک فرصت است که آموزشکده های سما و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بتوانند در قالب یک تفاهم و همکاری در خصوص استفاده از امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی،استفاده از خوابگاه ها و فضاهای مازاد و بلا استفاده همچنین تکمیل ساعات تکمیل نشده موظفی تدریس اعضای هیات علمی واحدهای دانشگاهی در سما بهتر از گذشته عمل نمایند.

افشون در ادامه با اشاره به اینکه استان خوزستان به عنوان اولین استان در برگزاری برنامه رفع مغایرت حساب های فی مابین واحدهای سما می باشد ابراز امیدواری کرد که این روند در بین واحدهای سما استان نیز به شکل منظم و مدون به صورت درون استانی صورت پذیرد.چرا که این گونه برنامه ها و مأموریت ها در شفاف سازی هرجه بهتر فضای مالی موثر و مفید خواهد بود.

معاون سما اهواز در پایان بر انجام دقیق امور مالی و در نظر گرفتن ذخایر لازم جهت جلوگیری از هرگونه اصلاح سنوات تأکید کرد.

نمایندگان سازمان نیز در پایان از حسن همکاری ، برگزاری و میزبانی مناسب این جلسه توسط استان خوزستان و اهواز تشکر و قدردانی نمودند.