برگزاری جلسه تودیع و معارفه مدیر مالی سما واحد اهواز

۱۵ آذر ۱۳۹۴ | ۱۹:۲۱ کد : ۲۶۲ اخبار و رویدادها
برگزاری جلسه تودیع و معارفه مدیر مالی سما واحد اهواز

جلسه تودیع و معارفه مدیرمالی سما واحد اهواز برگزار شد.

در این جلسه که روز شنبه  14 آذر 1394 برگزار شد ، پس از تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید مهرداد افشون دبیر شورای سیاستگذاری سما خوزستان و معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز ضمن خوشامدگویی و آرزوی قبولی عزاداری حاضرین ، به خلق حادثه راهپیمایی بی نظیر و عظیم عاشورایی در اربعین حسینی اشاره نمود و افزود : شکوه و عظمتی که امسال در راهپیمایی اربعین حسینی  وجود داشت در هیچ دین و مذهب دیگری مشاهده نشده است .

پس از آن در حضور معاونان و مدیران حوزه های مختلف از زحمات سیده لیلا موسویان تقدیر و تشکر بعمل آمد و طی حکمی داریوش تخشا شمس آبادی بعنوان مدیرمالی سما واحد اهواز منصوب شد.

در پایان نیز معاون سما اهواز خواستار مواردی از قبیل اجرای کامل ضوابط و بخشنامه ها ، ارائه راهکار جهت وصول مطالبات معوقه ، نظارت دقیق بر پرداخت ها ، ارسال گزارشات منظم و هماهنگی بین حوزه مالی و سایر حوزه ها شد.

انتهای خبــــــــــــــــر

( ۳ )