برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد اهواز

۰۲ آذر ۱۳۹۴ | ۲۰:۱۱ کد : ۲۵۴ اخبار و رویدادها
برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد اهواز

جلسه تودیع و معارفه رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد اهواز برگزار شد.

در این جلسه که روز دوشنبه 2 آذر 1394 برگزار شد ، ابتدا حجت الاسلام کیومرث گلستانی معاون فرهنگی و دانشجویی آموزشکده با ذکرآیاتی از قرآن مجید به اهمیت و ارزش نماز در پیشبرد امور روزانه اشاره نمود.

سپس مهرداد افشون دبیر شورای سیاستگذاری سما  خوزستان و معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج و اهمیت این نهاد در نزد امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری همچنین تسلیت پیشاپیش بمناسبت نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی به اهداف و برنامه های پیش رو اشاره ای نمود.

پس از آن در حضور معاونان و مدیران حوزه های مختلف از زحمات فرشین هرمزی نژاد در آموزشکده سما اهواز تقدیر و تشکر بعمل آمد و طی حکمی سمیه محمدخانی عضو هیات علمی سما اهواز بعنوان رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد اهواز منصوب شد.