برگزاری کارگاه آموزشی تعمیر و مونتاژکامپیوتر در آموزشکده سما واحد اهواز

۲۳ آبان ۱۳۹۴ | ۱۷:۴۶ کد : ۲۴۹ اخبار و رویدادها
برگزاری کارگاه آموزشی تعمیر و مونتاژکامپیوتر در آموزشکده سما واحد اهواز

کارگاه آموزشی تعمیر و مونتاژکامپیوتر ویژه دانشجویان در آموزشکده فنی و حرفه ای سما اهواز برگزار شد.

مهرداد افشون سرپرست حوزه معاونت دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز ضمن اعلام این خبر افزود : به منظور انجام فعالیت های علمی وپژوهشی همچنین ارتقا سطح مهارتی دانشجویان آموزشکده برنامه های پژوهشی کاربردی و متنوعی برای دانشجویان در نظر گرفته شده که در همین راستا کارگاه آموزشی تعمیر و مونتاژکامپیوتر برای دانشجویان برگزار شد تا دانشجویان بتوانند با طریقه مونتاژ و تعمیر مشکلات اولیه کامپیوترهای خانگی آشنایی مقدماتی داشته باشند.

افشون هدف از این دوره و برنامه های مشابه را ایجاد زمینه کارآفرینی و اشتغال زایی بین دانشجویان و فارغ التحصیلان و پر کردن خلا موجود بین دانشگاه ها و صنعت دانست.

شایان ذکر است در این دوره که توسط حوزه پژوهش آموزشکده برگزار شد دانشجویان رشته کامپیوتر و سایر رشته ها شرکت کرده و با مفاهیم مقدماتی و اولیه آشنایی پیدا نمودند.