برگزاری دوره آموزشی آشنایی با محیط کسب و کار در آموزشکده سما واحد اهواز

۰۹ آبان ۱۳۹۴ | ۱۷:۴۷ کد : ۲۴۴ اخبار و رویدادها
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با محیط کسب و کار در آموزشکده سما واحد اهواز

دوره آموزشی آشنایی با محیط کسب و کار ویژه دانشجویان در آموزشکده سما اهواز برگزار شد.

فریبرز فروتن دبیر شورای سیاستگذاری سما خوزستان و معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز ضمن اعلام این خبر افزود : به منظور انجام فعالیت های پژوهشی و ارتقا سطح علمی دانشجویان آموزشکده برنامه های پژوهشی متنوعی برای دانشجویان در نظر گرفته شده که در همین راستا امروز دوره آشنایی با محیط کسب و کار برای دانشجویان برگزار شد تا دانشجویان بتوانند با روش های ایجاد کسب و کار در زمان دانشجویی و پس از آن آشنایی مقدماتی داشته باشند.

فروتن هدف از این دوره و برنامه های مشابه را پر کردن خلا موجود بین دانشگاه ها و صنعت دانست و ابراز امیدواری کرد که با اجرای برنامه های پژوهشی متنوع در کنار مسایل فرهنگی و آموزشی خدمتی را به دانشجویان ارائه دهیم.

شایان ذکر است در این دوره که توسط حوزه پژوهش آموزشکده برگزار شد دانشجویان رشته های مختلف شرکت داشتند .