نواخته شدن زنگ مهر در هنرستان فنی و حرفه ای پسرانه سما اهواز توسط رئیس دانشگاه آزاداسلامی خوزستان

۰۴ مهر ۱۳۹۴ | ۱۸:۵۳ کد : ۲۳۴ اخبار و رویدادها

همزمان با آغاز سال تحصیلی زنگ مهر در هنرستان فنی و حرفه ای  پسرانه سما اهواز توسط دکتر شهرام لک رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان خوزستان و رئیس شورای سیاستگذاری سما خوزستان نواخته شد.

در این مراسم ابتدا فریبرز فروتن دبیرشورای سیاستگذاری سما خوزستان و معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز ضمن خوش آمدگویی به دانش آموزان ، معلمان ، کارمندان و والدین دانش آموزان هنرجوی هنرستان سما و آرزوی سال تحصیلی سرشار از موفقیت و بهروزی برای آنان ابراز امیدواری کرد امسال با امید به خدا همه دانش آموزان با تلاش بیش از پیش در راه تحصیل علم و دانش گام بردارند. سپس زنگ مهر با دستان دکتر شهرام لک نواخته شد و دانش آموزان و کارکنان هنرستان پسرانه سما با عبور از زیر قرآن مجید سال تحصیلی جدید را آغاز نمودند.

شایان ذکر است که معاونان و مدیران آموزشکده سما نیز در این مراسم حضور داشتند.

( ۲ )