برگزاری جلسه هماهنگی امور مربوط به ثبت نام دانشجویان ورودی مهر 1394

۳۰ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۹:۰۸ کد : ۲۲۹ اخبار و رویدادها
برگزاری جلسه هماهنگی امور مربوط به ثبت نام دانشجویان ورودی مهر 1394

جلسه هماهنگی امور مربوط به ثبت نام دانشجویان ورودی مهر 1394 برگزار شد.

در این جلسه ابتدا فریبرز فروتن دبیرشورای سیاستگذاری سما خوزستان و معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز ضمن خوش آمدگویی به همکاران مبحث ثبت نام دانشجویان را امری مهم دانست و افزود : با توجه به اینکه هویت مرکز ، آموزشی و فرهنگی می باشد یکی از مهم ترین مباحثی که در واقع بعنوان اولین گام برای دانشجویان نیز به حساب می آید ، مبحث ثبت نام می باشد که باید به بهترین شکل ممکن و با رعایت تکریم ارباب رجوع صورت پذیرد.

فروتن در ادامه برنامه ریزی صحیح و مشخص ، یکسان سازی و همزمان سازی انجام امور و مراحل ثبت نام ، گام بندی و تقسیم بندی مراحل ثبت نام ، استقبال مناسب و و خوش آمدگویی به دانشجویان و همراهان آنها و راهنمایی مناسب مراجعین را امری لازم و ضروری دانست.

در پایان هریک از اعضای جلسه در خصوص موارد مربوط به حوزه کاری خود به اظهارنظر پرداختند و تصمیماتی اتخاذ گردید.