نشست معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز با کارکنان خانم سما

۲۹ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۹:۴۵ کد : ۲۲۸ اخبار و رویدادها

جلسه دبیر شورای سیاستگذاری سما استان خوزستان و معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز با حضور کارکنان خانم مرکز سما واحد اهواز در سالن جلسات مجتمع  برگزار شد.

ابتدا فریبرز فروتن به تشریح اهداف خود از اجرای طرح تجمیع پرداخت و با نظر به کاهش تعداد دانشجو ، وجود 2 آموزشکده با هزینه های بالا و وجود نیروهای مازاد و به منظور صلاح و صرفه و دوام و بقای سما و کارمندان آن اجرای این طرح را برای دستیابی به اهداف و افق روشن سما ضروری دانست. همچنین در ادامه  خواستار حضور فعال خانم ها در فعالیت های فرهنگی ، ورزشی و رفاهی شد و در این خصوص برنامه ریزی هایی صورت گرفت.