اطلاعیه مهم ثبت نام فوری وام وزارت علوم برای ترم مهر ماه

اطلاعیه مهم ثبت نام فوری وام وزارت علوم برای ترم مهر ماه
 ثبت نام فوری وام وزارت علوم برای ترم مهر ماه

شرایط لازم:

1-     دانشجو باید انتخاب واحد نموده باشد.

2-    سقف وام وزارت علوم مبلغ 15000000 ریال می باشدکه طی 3 ترم به میزان هر ترم 5000000  به دانشجو پرداخت می شود.

3-    مبلغ وام بعد از تائید وزارت علوم از شهریه ترم جاری دانشجو کسر خواهد شد.

4-    وام مذکور برای دانشجویان ترم های 1،2،3،4،5 می باشد واولویت با دانشجویان ترم های 2،3،4 می باشد.

5-    دانشجویان که زودتر ثبت نام و تشکیل پرونده دهند در الویت دریافت وام می باشند.

6-    اقساط وام مذکور بعد از فارغ التحصیلی می باشد که 10درصد آن را پرداخت و مابقی آن طی 60 قسط از طرف وزارت علوم تعیین و تسویه می گردد.

7-    دانشجویانی که قبلا تشکیل پرونده داده اند می بایست برای مرحله دوم یا سوم جهت درخواست به صندوق رفاه مراجعه کنند.

مدارک لازم:

1-     تکمیل فرم های 3-20-21 (جهت تحویل فرم ها به صندوق رفاه مراجعه شود)

2-    کپی از تمام صفحات شناسنامه، کارت ملی و برگ انتخاب واحد دانشجو

3-    کپی از تمام صفحات شناسنامه، کارت ملی،آخرین فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی ضامن

4-    گواهی کسر حقوق یا گواهی اشتغال به کار، از محل کار ضامن جهت ارائه به صندوق رفاه وزارت علوم

5-    انجام تعهد ثبتی در یکی از دفاتر اسناد رسمی(دریافت فرم مربوطه از صندوق رفاه)

صندوق رفاه دانشجویان