کسب مقام سوم کشورتوسط دانشجویان دختر در المپیاد ورزشی دختران دانشجوی سما کشور

۲۷ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۵۸ کد : ۲۱۳ اخبار و رویدادها
کسب مقام سوم کشورتوسط دانشجویان دختر در المپیاد ورزشی دختران دانشجوی سما کشور

فریبرز فروتن دبیر شورای سیاستگذاری سما خوزستان از کسب مقام سوم کشوری تیم های منتخب بسکتبال و تنیس روی میز دختران آموزشکده های سما خوزستان  در المپیاد ورزشی دختران دانشجوی سما کشور خبر داد و افزود : المپیاد ورزشی دختران دانشجوی سما کشور که به مدت سه روز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در جریان بوده با معرفی نفرات و تیم‌های برتر به پایان رسید.

فروتن اضافه کرد : المپیاد ورزشی دختران دانشجوی سما کشور که از روز جمعه 23 مرداد در سه رشته آمادگی جسمانی، بسکتبال و تنیس روی میز به میزبانی همدان آغاز شده بود، عصر یکشنبه 25 مرداد با مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد و پرونده این رقابت‌ها بسته شد.در این مسابقات بیش از 280 ورزشکار در سه رشته آمادگی جسمانی، بسکتبال و تنیس روی میز در قالب 14 کاروان ورزشی و 29 تیم حضور داشتند و طی سه روز با هم به رقابت پرداختند  که در پایان این رقابت‌ها تیم منتخب بسکتبال دختران دانشجوی سما خوزستان پس از تیم های اصفهان، کردستان در جایگاه سوم قرار گرفت. همچنین در رشته تنیس روی میز نیز تیم منتخب دانشجویان دختر استان خوزستان پس از تیم‌های تهران، آذربایجان غربی به مقام سوم مسابقات دست یافت.