تشکیل ستاد اسکان تابستانی در سما واحد اهواز

۲۱ تیر ۱۳۹۴ | ۱۹:۱۲ کد : ۲۰۴ اخبار و رویدادها
تشکیل ستاد اسکان تابستانی در سما واحد اهواز

جلسه ستاد اسکان تابستانی در سما واحد اهواز برگزار شد . در این جلسه فریبرز فروتن دبیر شورای سیاستگذاری سما استان خوزستان و معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز گفت :  در راستای اجرای بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه آزاداسلامی و سازمان سما در خصوص تشکیل ستاد اسکان تابستانی لازم است همکاران گرامی تمهیدات و اقدامات موردنیاز را در خصوص استفاده از امکانات و تجهیزات آموزشکده ها انجام دهند تا در صورت مراجعه همکاران عزیز سایر واحدهای دانشگاه آزاداسلامی و سما کشور به نحو هرچه بهتر از آنها استقبال نماییم .

فروتن در ادامه افزود : دستورات لازم جهت آمادگی به تمامی واحدهای سما استان خوزستان نیز داده شده و واحدها در صورت مراجعه ، پذیرای همکاران گرامی و خانواده های ارجمند آنها خواهند بود. همچنین در صورت نیاز همکاران سما اهواز می توانند جهت مراجعه به سایر شهرها و استان های کشور نسبت به دریافت معرفی نامه اقدام نمایند.