حضور مسئولان، استادان، کارکنان و دانشجویان سما واحداهواز در راهپیمایی روز جهانی قدس

۲۰ تیر ۱۳۹۴ | ۱۷:۳۸ کد : ۲۰۲ اخبار و رویدادها

همزمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و به منظور ارج نهادن به فرمان معمار کبیرانقلاب امام خمینی (ره) و همگام با مردم روزه‌دار و همیشه در صحنه ایران اسلامی، دانشگاهیان مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز نیز حضوری پرشکوه در راهپیمایی روز قدس داشتند.

مسئولان، استادان ، کارکنان و دانشجویان روزه‌دار و مؤمن سما اهواز همگام با سایر اقشار مردم همیشه در صحنه کلان شهر اهواز، حضور پررنگی به نمایش گذاشتند و با حضور حماسی خود در این راهپیمایی، هم‌صدا با همه شرکت‌کنندگان، با سردادن شعار مرگ بر امریکا و مرگ بر اسرائیل، از خباثت‌ها و رذالت‌های رژیم صهیونیستی و هم پیمانانش بویژه آمریکا و رژیم آل سعود ابراز انزجار کردند.

در این راهپیمایی که از خیابان امام خمینی (ره) تا مصلی نماز جمعه اهواز ادامه داشت، راهپیمایان با شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» انزجار خود را از رژیم غاصب و جعلی اسرائیل و همه حامیان آنها اعلام کردند. همچنین با اعلام حمایت از مردم مظلوم فلسطین بار دیگر با آرمان‌های امام راحل و مقام معظم رهبری بیعت کردند و در پایان در کنار دیگر مردم به صفوف نماز جمعه پیوستند.