شرکت اعضای هیات علمی سما واحد اهواز در طرح ضیافت اندیشه استادان

۲۰ تیر ۱۳۹۴ | ۲۰:۲۳ کد : ۲۰۰ اخبار و رویدادها
شرکت اعضای هیات علمی سما واحد اهواز در طرح ضیافت اندیشه استادان

اعضای هیات علمی سما واحد اهواز در طرح ضیافت اندیشه استادان در جوار حرم رضوی (مشهد مقدس) شرکت نمودند.

گفتنی است : طرح ضیافت اندیشه استادان هر ساله از سوی مرکز هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ، برگزار می‌شود.

طرح ضیافت اندیشه استادان از روز دوشنبه 8 تیر با حضور استادان برجسته حوزه و دانشگاه به عنوان مدرسان دوره و استادان هیات علمی واحدهای سما استان خوزستان به عنوان شرکت‌کنندگان، در جوار حرم رضوی (مشهد مقدس) آغاز و به مدت 10 روز در قالب کلاس های آموزشی و نشست های هم اندیشی با محوریت دو موضوع اندیشه سیاسی و تاریخ تمدن اسلام ادامه داشت.

در افتتاحیه این مراسم حجت‌الاسلام عبدالباری جوانمرد‌زاده مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌‌ آزاد اسلامی خوزستان به علم توأم با کسب معرفت دینی و نیز تعامل سازنده استادان با دانشجویان برای ارتقاء سطح معرفتی، بصیرتی و بینشی آنان تاکید کرد.

شایان ذکر است که بیش از 70 درصد از استادان هیات علمی سما خوزستان در برنامه های این دوره شامل موارد فوق و همچنین برنامه های سیاحتی و زیارتی ماه مبارک رمضان مانند مراسم شب های قدر ، شرکت نمودند.