برگزاری جلسه کمیته رفاه کارکنان سما واحد اهواز

۱۹ خرداد ۱۳۹۴ | ۲۰:۱۵ کد : ۱۸۲ اخبار و رویدادها
برگزاری جلسه کمیته رفاه کارکنان سما واحد اهواز
جلسه کمیته رفاه کارکنان سما واحد اهواز در محل دفتر معاونت سما و با حضور مجیدی مدیرعامل تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز به عنوان مهمان جلسه برگزار شد.

ابتدا فریبرز فروتن دبیر شورای سیاستگذاری سما استان خوزستان و معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز آماری از کارکنان شاغل در حوزه معاونت، آموزشکده ها و مدارس سما اهواز ارائه دادند و جهت رفاه حال کارکنان خواستار ارائه تسهیلات رفاهی و استفاده از خدمات تعاونی مصرف کارکنان همانند بقیه اعضاء دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز شدند. در ادامه هماهنگی های لازم در خصوص عضوگیری متقاضیان ، نحوه پرداخت حق عضویت ،چگونگی پرداخت اقساط ماهانه و بهره مندی از سایر خدمات صورت گرفت. در این جلسه اعضای کمیته رفاه متشکل از رییس آموزشکده ، مدیر امور مالی، مدیر امور اداری و مدیر امور آموزشی و پژوهشی ، فرهنگی، دانشجویی حوزه معاونت حضور داشتند.