برگزاری جشن نیمه شعبان و میلاد با سعادت امام زمان (عج) در آموزشکده سما اهواز

۱۳ خرداد ۱۳۹۴ | ۰۰:۰۶ کد : ۱۸۱ اخبار و رویدادها
برگزاری جشن نیمه شعبان و میلاد با سعادت امام زمان (عج) در آموزشکده سما اهواز

جشن فرارسیدن نیمه شعبان و میلاد با سعادت امام زمان (عج) در آموزشکده فنی و حرفه ای پسرانه  سما واحد اهواز برگزار شد.

در این مراسم ابتدا حجت الاسلام گلستانی معاون فرهنگی و دانشجویی آموزشکده ضمن تبریک ایام به حاضرین و تشکر بابت مساعدت فریبرز فروتن دبیر شورای سیاستگذاری سما خوزستان و معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز جهت برگزاری مراسم مختلف فرهنگی ، حدیثی از پیامبراکرم (ص) در خصوص جایگاه نیمه شعبان نقل کرد و افزود : مطابق احادیث و روایات از اعمال نیمه شعبان میتوان به قسمت شدن روزی ها ، نوشته شدن اجل ها و مشخص شدن راهیان حج اشاره نمود.

در ادامه مراسم مولودی خوانی برگزار و در پایان مراسم از برندگان مسابقات ورزشی بمناسبت آزادسازی خرمشهر و مسابقه پیامکی با اهدا جایزه تجلیل شد.

شایان ذکر است که در این مراسم کارمندان آموزشکده ها و جمعی از دانشجویان حضور داشتند.