برگزاری کارگروه معاونان و مدیران پژوهشی،مسئولان باشگاه پژوهشگران جوان،کمیته کارآفرینی، کتابخانه ها وکارشناسان انفورماتیک آموزشکده های سما استان خوزستان در واحد شوشتر

۱۹ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۸:۳۴ کد : ۱۷۸ اخبار و رویدادها
جلسه ی کارگروه معاونان و مدیران پژوهشی ، مسئولان باشگاه پژوهشگران جوان ، کمیته کارآفرینی ، کتابخانه ها و کارشناسان انفورماتیک آموزشکده های سما استان خوزستان به میزبانی آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد شوشتر برگزار گردید.

این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید ، پخش سرود ملی ، کلیپ سما ، کلیپ عملکرد دبیرخانه شورای سیاستگذاری سازمان سما در استان خوزستان  با حضور مدعوین آغاز گردید. در ابتدای جلسه  آقای همتی سرپرست آموزشکده سما شوشتر و آقای گلشنی راد معاون پژوهشی واحد شوشتر ضمن خوش آمد گویی و خیر مقدم به حاضرین به ایراد سخنرانی پرداختند. سپس فریبرز فروتن دبیر شورای سیاستگذاری سازمان سما در استان خوزستان ضمن یادآوری پیش رو بودن ایام ماه مبارک رمضان به پیشینه مذهبی شهرستان شوشتر، شهر دارالمومنین اشاره کردند . همچنین به بیان موضوعات حوزه پژوهشی از جمله تشکیل کمیته های کارآفرینی ، نحوه مصرف و تخصیص بودجه پژوهشی ، استفاده از کارگاه هاو امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی واحد ها مطابق بخشنامه مصوب ، توجه ویژه به کتابخانه ها، ایجاد شرایط بهتر و ترغیب برای عضویت و پذیرش دانش آموزان و دانشجویان در باشگاه پژوهشگران جوان ونحوه ارائه آمار و اطلاعات و ... پرداختند.

در ادامه مطابق تقویم  جلسات استانی کارگروه های حوزه های مختلف در زمانبندی اعلام شده خواستار تعامل و همفکری سایر همکاران در بیان  مسائل ، مشکلات و طرح پیشنهادات و راهکارهای مناسب  در حوزه های پژوهشی شدند . جلسه بصورت کارگروهی و بحث و گفتگو در خصوص مسائل و بخشنامه های پژوهشی، باشگاه پژوهشگران جوان، انفورماتیک و کتابخانه و سایر موارد این حوزه ادامه یافت.

این جلسه با حضور دبیر شورای سیاستگذاری سازمان سما در استان خوزستان ، معاونان و مدیران پژوهشی ، مسئولان باشگاه پژوهشگران جوان ، کمیته کارآفرینی ، کتابخانه ها و کارشناسان انفورماتیک برگزار گردید.