برگزاری جشن ضیافت قدس همزمان با جشن ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار در آموزشکده دخترانه سما اهواز

۰۲ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۶:۱۶ کد : ۱۷۱ اخبار و رویدادها

همزمان با جشن ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار  از برندگان مسابقات قرآنی سما (طرح قدس) در سطوح مختلف تجلیل شد. در این جشن که با حضور کارمندان و دانشجویان در آموزشکده فنی و حرفه ای دخترانه سما واحد اهواز  برگزار گردید پس از اجرای برنامه های مختلف  و سخنرانی حجت الاسلام  گلستانی معاون فرهنگی و دانشجویی آموزشکده از دانشجویانی که در مسابقات قرآنی (طرح قدس) در سطح آموزشکده و استان حائز رتبه شده بودند با اهدا جوایز تقدیر و تشکر بعمل آمد.

شایان ذکر است مسابقات قرآنی طرح قدس با هدف آشنایی هرچه بیشتر و انس با قرآن در بین کارمندان ، استادان و دانشجویان سما برگزار می گردد.