برگزاری جلسه شورای فرهنگی آموزشکده های سما اهواز با حضور نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی خوزستان

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۲۳:۳۰ کد : ۱۶۴ اخبار و رویدادها

جلسه شورای فرهنگی آموزشکده های سما اهواز با حضور نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی خوزستان  برگزارشد . در این جلسه که در دفتر معاونت سما واحد اهواز برگزار شد پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید ، سرود جمهوری اسلامی ، سرود سما و کلیپ عملکرد سما ، ابتدا فریبرز فروتن دبیر شورای سیاستگذاری سما در استان خوزستان و معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز ضمن خیرمقدم به حاضرین از حضور نماینده محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی خوزستان در جلسه تشکرنمود و افزود : ما همیشه و به فراخور مناسبت های فرهنگی مختلف و در جهت پیش برد امور فرهنگی از وجود حاج آقای جوانمرد زاده استفاده کرده و خواهیم کرد و ایشان همواره لطف خود را نسبت به مجموعه سما داشته اند .

رئیس شورای فرهنگی سپس به ارائه آماری از وضعیت کلی سما در کشور پرداخت و نقش فرهنگی سما خوزستان و اهواز را در این میان مهم و کلیدی خواند.

در ادامه حجت الاسلام والامسلمین جوانمرد زاده نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی خوزستان ضمن ابراز خشنودی از بودن در جمع حاضر به سوره والعصر اشاره نمود و افزود : خداوند متعال در این سوره به خسران و پس رفت انسان اشاره نموده و تنها راه رهایی از آن را ایمان به خدا و احترام به قانون دانسته است . ایشان همچنین در ادامه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اجرای قانون اشاره نمود و از شوراهای فرهنگی بعنوان قانون گذار فعالیت های فرهنگی در دانشگاه ها و نقش تعیین کننده آنها در این خصوص یاد کرد و خواستار تشکیل هیات های مذهبی و تشکل های سیاسی شد.

وی در پایان از همکاری های فریبرز فروتن با نهاد تشکر نمود و اضافه کرد که : ما به افتخار آفرینی سما و دانشگاه آزاد اسلامی افتخار می کنیم.

در ادامه جلسه بصورت تخصصی برگزار و در مورد موارد کلان فرهنگی تصمیمات لازم گرفته شد.

شایان ذکر است که در این جلسه رئیس آموزشکده سما ، رئیس کانون بسیج استادان ، فرمانده بسیج کارکنان ، فرمانده بسیج دانشجویی آموزشکده پسرانه ، فرمانده بسیج دانشجویی آموزشکده دخترانه ، معاون فرهنگی و دانشجویی آموزشکده و یکی از اعضای هیات علمی سما واحد اهواز حضور داشتند.