برگزاری مراسم تجلیل از معلمان مدارس دخترانه سما به مناسبت هفته معلم

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۴:۲۴ کد : ۱۶۳ اخبار و رویدادها
برگزاری مراسم تجلیل از معلمان مدارس دخترانه سما به مناسبت هفته معلم

مراسم تجلیل از دبیران و کادر اداری مدارس دخترانه سما به مناسبت هفته معلم در محل دبیرستان دخترانه سما برگزار شد. در این مراسم خانم کیانی مدیر مدارس دخترانه ضمن خیرمقدم و خوش آمدگویی به ایراد سخنرانی در خصوص تعلیم و تربیت و گرامی داشت مقام معلم  پرداختند. همچنین فریبرز فروتن دبیر شورای سیاستگذاری سازمان سما در استان خوزستان و معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز، ضمن تبریک هفته معلم در خصوص اهمیت موضوع تربیت در کنار آموزش و نقش موثر تربیتی معلمان در آینده سازی جامعه نکاتی را بیان نمودند.

در پایان این جلسه که با حضور معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز و جمعی از اعضای انجمن اولیا و مربیان برگزار شده بود، از معلمان و کادر اداری مدارس  با اهداء لوح سپاس و هدیه تقدیر شد.