برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مضرات شبکه های مخرب ماهواره ای در آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد اهواز

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۴:۴۶ کد : ۱۶۲ اخبار و رویدادها

کارگاه آموزشی آشنایی با مضرات شبکه های مخرب ماهواره ای با حضور فریبرز فروتن دبیر شورای سیاستگذاری سازمان سما در استان خوزستان و معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز برگزار شد.

در این کارگاه مهندس جوانی بعنوان مدرس دوره به تشریح شبکه های ماهواره ای مضر و تاثیر مخرب آنها  در جامعه اسلامی و اساس خانواده ها پرداخت و با ارائه چندین اسلاید ، تله فیلم و آمار مختلف ، به حمله دشمن از طریق این شبکه ها با عنوان جنگ موریانه ها که به نوعی جنگ نرم است یاد نمود .

شایان ذکر است که کارگاه مذکور با همکاری بسیج کارکنان و بسیج دانشجویی سما اهواز وبا حضور 70 نفر از کارکنان سما اهواز در محل آموزشکده پسرانه برگزار شد.