برگزاری نهمین جشنواره آیین های سرزمین من

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۱:۲۹ کد : ۱۶۱۷ اخبار و رویدادها اخبار تصویری
تعداد بازدید:۲۴
برگزاری نهمین جشنواره آیین های سرزمین من

 نهمین جشنواره آیین های سرزمین من و تقریب اقوام روز یکشنبه مورخ 31/01/1404 به همت معاونت امور مدارس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز  با حضور علی حسن زاده مدیر رویدادها و نوآوری های تربیتی دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی، شهرام لک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، دلاور اسمعیل وندی معاون امور مدارس ،حجت الاسلام والمسلمین دکتر براتی معین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌های خوزستان و ایلام  ، جمعی از معاونین دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، مدیران کل امور مدارس واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان ،مدیران و معاونین مدارس سما برگزار گردید.

در این جشنواره نمایشگاهی با غرفه های فرهنگ بومی شامل؛ پوشاک اقوام،بازی های بومی و محلی،هنرهای سنتی،تولیدات بومی و غذاهای محلی دایر گردید که با بازدید و اقبال عمومی دانشجویان، دانش آموزان و اولیا و مربیان روبرو شد.

دلاور اسمعیل وندی معاون امور مدارس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان برگزاری این جشنواره را دارای اهمیت ویژه‌ای دانست و اظهار کرد: این جشنواره تجلی‌گر فرهنگ کهن و آداب‌ورسوم اصیل این مرز و بروم بوده و در پی آن است که این فرهنگ اصیل را به نسل جوان و نوجوان به‌ویژه دانش آموزان نشان بدهد.

وی افزود: ما وظیفه داریم با برگزاری چنین جشنواره‌های ضمن آشنایی دانش‌آموزان با فرهنگ این مرزوبوم به آنان القا کنیم که به فرهنگ و تمدن عظیم و این سرمایه گران‌بها عشق بورزند و به این مهد فرهنگ ببالند و موجب اعتلای هرچه بیشتر سرزمین خود باشند تا بتوانند کمتر در برابر فرهنگ منحط غرب تأثیرپذیر باشند.

معین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌های خوزستان و ایلام نیز گفت : هدف از همایش تقریب اقوام ایجاد وحدت، یکپارچگی و برادری نسبت به همه اقوام و مذاهب است. ﻣﺎ اﻋﺘﻘﺎد دارﯾﻢ ﮐﻪ ﺗﻘﺮﯾﺐ ﻣﺴﺄﻟﻪای اﺳﺖ ﮐﻪ از زﻣﺎن رﺳﻮل ﷲ(ص) ﺷﺮوع ﺷﺪ و ﺷﺨﺺ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮ(ص) ﺑﺰرﮔﺘﺮﯾﻦ ﺷﺨﺼﯿﺖ ﺗﻘﺮﯾﺒﯽ ﺟﻬﺎن ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺷﺮوع ﺑﻪ ﺗﻘﺮﯾﺐِ ﺑﯿﻦ اﻗﻮام ﺟﺎﻫﻠﯽ ﮐﺮدﻧﺪ.

وی ادامه داد: هر فردی که خود را وامدار خون شهداء و مدیون ملت ایران می ‌داند، مکلف است برای تقویت وحدت و انسجام جامعه تلاش کند.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر براتی خاطرنشان شد هر یک از مسئولین دفاتر تقریب که جایگاهی در شهر یا دانشگاه دارند باید هدف اصلیشان این باشد که بتوانند تفکر همگرایی و تقریب را در بین نسل‌های جدید اشاعه دهند.