برگزاری جلسه تقدیر از استادان نمونه آموزشکده فنی و حرفه ای پسرانه سما واحد اهواز

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۶:۵۲ کد : ۱۶۰ اخبار و رویدادها

جلسه تقدیر از استادان نمونه آموزشکده پسرانه سما اهواز با حضور فریبرز فروتن دبیرشورای سیاستگذاری سازمان سما در استان خوزستان و معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد اهواز ، رئیس آموزشکده ، معاونان پشتیبانی ، آموزشی و پژوهشی ، فرهنگی و دانشجویی ، مدیر آموزش حوزه معاونت و تعدادی از استادان نمونه در محل آموزشکده پسرانه سما برگزار شد.

در این جلسه ابتدا فریبرز فروتن ضمن تبریک روز معلم به گرامی داشت یاد و نام استادمطهری پرداخته و شخصیت برجسته ایشان را مصداق استاد و معلم واقعی و چراغ راه جامعه اسلامی دانست و ابراز امیدواری کرد که بهره گیری از سیره ، بینش و آثار این استاد بزرگ در جهت خدمت به دانشجویان مفید واقع شود. در پایان از 5 نفر از استادان نمونه تقدیر شد.