برگزاری مرحله پهنه ای جشنواره پاسداشت زبان فارسی به میزبانی سما استان خوزستان

۳۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۲ کد : ۱۵۵۸ اخبار و رویدادها اخبار تصویری

مرحله پهنه‌ای جشنواره سراسری دانش آموزی پاسداشت زبان فارسی در سطح استان‌های خوزستان، فارس، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد و ایلام و به میزبانی سما استان خوزستان برگزار شد.
در این جشنواره دلاور اسمعیل وندی معاون امور مدارس سما استان خوزستان با اشاره به بخشنامه برگزاری مسابقات دانش آموزی پاسداشت زبان فارسی گفت: این مسابقات که در سه مقطع ابتدایی، متوسطه اول، متوسطه دوم و با حضور ۷۰ نفر شرکت کننده و به صورت آنلاین در روزهای دوشنبه و سه شنبه 30 و 31 مردادماه در حال برگزاری است شرکت کنندگان در محورهای درست خوانی، حفظ، نقالی و پادکست مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.
 وی خاطرنشان کرد: در این جشنواره که با هدف ارج نهادن به زبان کهن فارسی و شناخت مفاخر ادبی ایران و جهان برگزار می گردد برگزیدگان پس از داوری و انتخاب به مرحله کشوری راه خواهند یافت.

( ۲ )